Graag helpen we je op weg met het aanvragen van het lidmaatschap.

Bij Transalp Club Nederland maken we gebruik van een digitale leden administratie. Dit betekent dat je eenvoudig via internet lid kunt worden van onze club. Deze digitale leden administratie staat om veiligheidsredenen helemaal losgekoppeld van onze website en het forum.

Het is daarom nodig om je op twee verschillende plekken aan te melden, zodat je overal gebruik van kunt maken. Hoe je dat precies doet, staat hieronder stapsgewijs beschreven.

Aanmelden bij de digitale leden administratie

Stap 1: 
Vul het online aanmeldformulier in. 

Stap 2:
Wanneer je alles goed hebt ingevuld, ontvang je een bevestigingsmail. Volg de aanwijzingen in deze mail.

Het aanmelden bij de digitale leden administratie is nu compleet. Je hebt nu een aanmeldnummer ontvangen. Wanneer jouw inschrijving is verwerkt, zal je een definitief TCN lidnummer ontvangen. Jouw aanmeldnummer is dus niet een bewijs van lidmaatschap, maar alleen van de aanmelding als lid.

Het definitieve lidnummer heb je in stap 5 nodig. Dit betekent dat je stap 3 en 4 alvast kunt doorlopen als je dat nog niet gedaan hebt.

Aanmelden op het forum en de website

Stap 3:
Registreer een account op het forum via deze link.
(Mocht je al een account hebben, dan hoef je deze stap niet te doorlopen).

Stap 4:
Wanneer je alles goed hebt ingevuld, ontvang je hiervan een bevestigingsmail.

Je kunt nu inloggen op het forum én de website met dit account. Om toegang te krijgen tot alle mogelijkheden voor TCN leden ga je door met de volgende stap. 

Stap 5:
Vul het formulier in op deze pagina. We zullen jouw gegevens dan controleren en de TCN-rechten toewijzen aan jouw account.